Over Flexibit

Waarom kiezen voor Flexibit

Maak je e-commerce ambities waar zonder de pedalen te verliezen.

Sta je aan het begin van een e-commerce traject dan zit je ongetwijfeld met tal van vragen. Wij geloven in e-commerce en hebben alle ervaring en oplossingen in huis om op al die vragen een antwoord te bieden.

Flexibit bouwt en begeleidt je e-commerce project van begin tot einde. Als technische en operationele partner bieden wij een laagdrempelige oplossing en al het nodige advies. We geven je controle over je volledig e-commerce proces: van online shop tot factuur en van voorraadbeheer tot aankoopadministratie.

Wij werken graag als PARTNERS samen

  • Het is ons doel om complete e-commerce trajecten te begeleiden in partnerschap met onze klanten, omdat we geloven dat dit de beste garantie voor succes is.
  • Wij vinden dat een e-commerce project moet GROEIEN Online handel is iets wat je stap voor stap opbouwt. Daarom bieden wij laagdrempelige oplossingen die je toelaten klein te beginnen en in een volgende stap grotere ambities waar te maken.
  • Wij leveren COMPLETE oplossingenE-commerce is meer dan een online shop. Wij koppelen de e-shops die we bouwen aan professionele tools voor voorraadbeer, aankoopadministratie en facturatie. Daarnaast kunnen we voor de nodige begeleiding zorgen in alle andere aspecten van je online bedrijf.
  • Wij zijn officieel partner van een aantal PROFESSIONELE e-business toolsMet SEO Shop en Magento voor de webshops, en Exact Online voor de operationele afhandeling hebben wij de beste informatica oplossingen in huis voor elk bedrijf.

Wij hebben ERVARING

Met meer dan 50 klanten in België is Flexibit een partner met ervaring die de bezorgdheden en uitdagingen van een Belgische KMO begrijpt en aanpakt