Een fysieke winkel of pop-up beginnen

Van webshop naar pop-up of winkel

De beleving van de klant is essentieel geworden in een verkoopstrategie. Naast je webshop ook een fysieke winkel openen is een eerste belangrijke stap in een geïntegreerde online en offline aanpak. Een goede synergie tussen deze beiden vormt immers de sleutel tot succes. Consumenten gebruiken verschillende kanalen alvorens tot een aankoop over te gaan. Uit recent onderzoek is gebleken dat de online verkoop sterk toeneemt wanneer je ook een winkel opent. Wacht dus niet langer en start vandaag!

De kassa van nu kan veel meer

Je kan je winkel nu beheren vanop bijna elke computer, tablet en zelfs smartphone. Handig mobiel en draadloos kan je overal in je zaak of pop-up een verkoop doen en dit zelfs op beurzen, pop-ups en events. Voeg ipads, kassalades, barcodescanners en ticketprinters toe en accepteer op een veilig manier betalingen. De kassa beheert ook je online shop zodat je wereldwijd kan verkopen, zelfs als je winkel gesloten is.

Run je zaak met Exact Online

Naast boekhouden biedt Exact in één pakket ook CRM aan. “Online” betekent voor Exact dat je alle bedrijfsgegevens steeds beschikbaar hebt en handig online kan samenwerken met je accountant.

Zonder je winkel en webshop vanuit de kassa met je boekhouding te koppelen, blijf je zitten met een massa aan tijdrovend administratief werk.  We gaan verder met Exact Handel, waarbij order en voorraadbeheer ook met jouw boekhouding worden geïntegreerd. Zo krijg je pas echt een goed zicht op je business, inclusief voorraad en cashflow, over alle verkoopkanalen, zowel online als offline.

Run je zaak met exact online

Met Exact heb je meteen een realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.  Naast boekhouden biedt Exact in één pakket ook CRM aan. “Online” betekent voor Exact dat je alle bedrijfsgegevens steeds beschikbaar hebt en handig online kan samenwerken met je accountant.

Zonder je winkel vanuit de kassa met je boekhouding te koppelen, blijf je zitten met een massa aan tijdrovend adminstratief werk. Maar, goed nieuws, wij hebben Lightspeed kassa’s die perfect geïntegreerd zijn met Exact Online. Of nog beter, ook online is een naadloze integratie van webshop(s) met Exact beschikbaar.

We gaan verder met Exact Handel, waarbij order en voorraadbeheer ook met jouw boekhouding worden geïntegreerd. Zo krijg je pas echt een goed zicht op je business, inclusief voorraad en cashflow, over alle verkoopskanalen, zowel online als offline.

Flexibit gaat verder

PIM
Warehouse management
Field service
CRM

Hoe kan Flexibit helpen?

Met Flexibit wordt omnichannel haalbaar voor iedere KMO.

  • Reeds een webshop en ben je van plan om een pop-up of winkel te openen?
  • Reeds één of meerdere winkels en klaar om ook online te verkopen?
  • ERP/boekhouding nog niet gekoppeld, waarom wachten?

Flexibit gaat verder, wat we in omnichannel voor retail en groothandel kunnen betekenen, geldt net zo goed voor productie en bedrijven met nood aan warehouse management (WMS).

Met Flexibit haal je de technische kennis en inzichten in huis met de garantie van een perfecte implementatie en naadloze integratie.

Waarom Flexibit?

Iedere kleine en middelgrote onderneming voelt de groeiende concurrentie in deze digitale tijd. Maar de concurrentie is ongelijk, grote bedrijven hebben grote budgetten die natuurlijk toelaten om net dat verschil te maken. Wie kan nog concurreren met Coolblue?

Flexbit stelt KMO’s in staat om zelfs met haalbare budgetten een heuse omnichannel strategie in de cloud uit te rollen en zo opnieuw strijdvaardig en klaar voor groei te zijn, ondanks de vele digitale uitdagingen en concurrentie.

Met meer dan 50 tevreden klanten in België zijn we trots op wat we doen en benieuwd hoe we jouw onderneming kunnen helpen.

Ook interessant

Exact online logo
logo-lightspeed-wit