Exact Online

Exact Online Facturatie Software

Exact Online Platinum Partner

Exact Online is een online business software waarmee je snel en makkelijk je boekhouding, financiën, ERP en CRM aan elkaar kan linken. De hoofdfocus blijft het boekhoudprogramma dat je toelaat digitale facturen te versturen naar je klanten en leveranciers. In welke branche of industrie je je ook bevindt, de Exact Online software automatiseert de meest administratieve bedrijfsprocessen. Maak ruimte voor tijdwinst!

Exact Online is Europa’s nummer 1 Cloud Business Software voor KMO’s. Ziehier de voordelen:

  • Kies voor boekhouding en CRM in 1 systeem
  • Automatiseer tijdrovend administratief werk
  • Overal mobiel met de handige app op je smartphone of tablet
  • Neem alle bedrijfsgegevens overal en altijd met je mee
  • Werk online samen met je accountant voor het beste resultaat
  • Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers

Exact Online Boekhouden

Ben je op zoek naar groei? Dan is goed inzicht in je business van essentieel belang. Daarom geeft Exact Online je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online Boekhouden de basis van ieder gezond bedrijf. Alles geïntegreerd en geautomatiseerd in één online pakket. Boekhouden ging nog nooit zo efficiënt.

Exact Online Handel

Laat orders en voorraadbeheer samenwerken met boekhouden en CRM. De klant verwacht alsmaar meer; een up-to-date voorraadsysteem en klantenfiche in één helpt je dit te verwezenlijken.

Voor als het iets complexer mag zijn: Van dropshipping tot meerdere winkels (ook online) en magazijnen. Het kan allemaal. Bepaal maximale voorraadniveaus en plan herhalingsorders. Ontdek alle voordelen van Exact Online voor Handel.

Exact Online Productie

Ben je een producent en wens je een volledig zicht te hebben over je productieprocessen? Met Exact Online Productie centraliseer je jouw productieplanning, voorraad, boekhouding en CRM zodat je een duidelijk zicht hebt over je productie.

Volg je operationele processen op de voet terwijl je zoveel mogelijk administratieve zaken automatiseert; dat is de kern van Exact Online Productie

Exact Online Projectmanagement

Als zakelijke dienstverlener is het belangrijk dat je correct je uren en prestaties registreert om dit op een efficiënte wijze te laten doorstromen naar de boekhouding en facturatie.

Met Exact Projectmanagement stuur je foutloos facturen uit dankzij de handige kosten-en urenregistratie module. Bovendien bespaar je veel tijd door de meest administratieve bedrijfsprocessen te automatiseren.

Exact Online voor jouw organisatie

Kan je niet langer wachten om van start te gaan met je zaak? Wil je tijd besparen door repetitieve administratieve handelingen te automatiseren? Wil je een duidelijker overzicht over jouw bedrijfscijfers en prestaties? Schakel een van onze Exact Online experts in voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. Wist je dat Flexibit trouwens dé Belgische Exact Online partner is voor maatwerk? Voor Exact Online prijzen, trainingen en gratis demo’s kan je bij ons terecht. 

 

Zit je nog met vragen of heb je hulp nodig?