Exact Online

Exact Online is Europa’s nummer 1 Cloud Business Software voor KMO’s, en dit door een aantal heel belangrijke voordelen:

  • Kies voor boekhouding en CRM in 1 systeem
  • Automatiseer tijdrovend administratief werk
  • Overal mobiel met de handige app op je smartphone of tablet
  • Neem alle bedrijfsgegevens overal en altijd met je mee
  • Werk online samen met je accountant voor het beste resultaat
  • Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers

Exact Online Boekhouden

Ben je op zoek naar groei? Dan is goed inzicht in je business van essentieel belang. Daarom geeft Exact Online je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online Boekhouden de basis van ieder gezond bedrijf. Alles geïntegreerd en geautomatiseerd in één online pakket. Boekhouden ging nog nooit zo efficiënt.

Exact Online Handel

Laat orders en voorraadbeheer samenwerken met boekhouden en CRM. De klant verwacht alsmaar meer; een up-to-date voorraadsysteem en klantenfiche in één helpt je dit te verwezenlijken.

Voor als het iets complexer mag zijn: Van dropshipping tot meerdere winkels (ook online) en magazijnen. Het kan allemaal. Bepaal maximale voorraadniveaus en plan herhalingsorders. Ontdek alle voordelen van Exact Online voor Handel.

Tevreden klanten

Laat je klanten niet wachten om te weten of iets al dan niet in voorraad is. Geeft ze de onmiddellijke toegang tot belangrijke informatie: Voorraadposities, cashflow en marges, inclusief waarschuwingen en to do’s. Zo kan je je klanten de service bieden die ze verwachten.