Exact Online Boekhouden

Boekhouden en relaties beheren met Exact Online

Exact Online Platinum Partner

Dankzij Exact Online Boekhouden:

  • Ben je in staat betere beslissingen te nemen door het realtime inzicht in je financiën
  • Kan je sneller en efficiënter werken, waar je ook bent
  • Bouw je aan een sterkere klantentevredenheid met geïntegreerd relatiebeheer
  • Heb je overal en altijd alle bedrijfsgegevens bij de hand dankzij de mobiele applicatie 

 

Bekijk onze demo en ontdek binnen 3 minuten of Exact voor Boekhouden bij jouw zaak past

Boekhouden: de basis van je succes

1.     Haal alles uit je financiën

2.     Waar start je nu?

3.     Creëer meer en duidelijker inzicht

4.     Een opslagpunt voor al je gegevens

5.     Betaal je rekeningen pas op de vervaldatum

6.     Van papier naar een volledige digitale administratie

7.     Boekhouding en internetbankieren aan elkaar koppelen

8.     Factureer online met je bedrijfssoftware

1. Haal alles uit je financiën

1. Haal alles uit je financiën

Er zijn wel leukere dingen om te doen dan boekhouden, factureren en bonnetjes te verzamelen. Wat zou het fijn zijn mocht je meer tijd hebben om je te concentreren op goed ondernemen en op taken waar jij de expert in bent. Het binnenhalen van mooie deals, leads converteren naar loyale klanten of misschien de cashflow op peil houden? Toch beseft elke ondernemer dat ook de administratieve kant perfect in orde moet zijn.

Cijfers hoeven niet per se saai te zijn. Ze kunnen helpen om jouw onderneming te doen groeien. Zet je cijfers in om interessante inzichten te verkrijgen. Inzichten op een heel ander niveau, zoals hoe je bedrijf op dit moment presteert en hoe je die prestaties nog kan verbeteren.

Exact boekhouden is niet enkel weggelegd voor grote ondernemingen met een hele afdeling accountants. Ben je misschien pas een bedrijf gestart? Of bestaat jouw bedrijf net al een hele tijd? Heb je geen of juist veel mensen in dienst?

Hoe je onderneming er ook uitziet, met Exact boekhouden bepaal je zelf wat je met je cijfers doet. Bovendien is het nog een stuk gemakkelijker dan je denkt. Ontdek hieronder nog meer over Exact en leer zo de leuke kant van boekhouden kennen!

2. Waar start je nu?

Er spoken waarschijnlijk al heel wat vragen door je hoofd. Wat voor software heb ik nodig? Is de software die ik nodig heb volledig online beschikbaar of moet ik zelf nog iets installeren? Hoe draag ik al mijn data over? Wie gaat dat allemaal implementeren? En wat is de kostprijs van zo’n all-in-one softwaresysteem?

Vragen waarbij wij je eenvoudige antwoorden kunnen geven. We laten je zien hoe makkelijk het is om op basis van jouw bedrijfsgegevens en cijfers een krachtige bedrijfstool te maken. En minstens even belangrijk: hoe kostenefficiënt het is, zonder enorme investeringen vooraf.

Zodra we het potentieel van je bedrijf kennen, gaan we alle mogelijkheden doorlopen. Mogelijkheden die ervoor zullen zorgen dat je meer tijd hebt voor zaken waar je de specialist in bent.

3. Creëer meer en duidelijker inzicht

3. Creëer meer en duidelijker inzicht

Heel wat ondernemers nemen belangrijke zakelijke beslissingen zonder voldoende inzicht en kennis te hebben in hun bedrijf en de evoluties die het bedrijf kent. Dit zorgt voor verkeerde investeringen en het mislopen van interessante opportuniteiten. Zonde, want eens je volledig inzicht hebt in je bedrijf: van financiën en bedrijfsresultaten tot up-to-date gegevens van je klanten, zal je merken dat je meer doordachte en juiste keuzes kan maken. Laat ons je hierbij helpen.

4. Een opslagpunt voor al je gegevens

Als je al je gegevens op één centraal systeem in de cloud opslaat, dan geniet je overal en altijd van de juiste informatie. Hierdoor kan je telkens snel op alle mogelijke vragen antwoorden.

5. Betaal je rekeningen pas op de vervaldatum

5. Betaal je rekeningen pas op de vervaldatum

Je rekeningen tijdig betalen is goed voor de reputatie van je bedrijf en schept zo ook vertrouwen bij je leveranciers. Zij weten dat ze op je kunnen rekenen. Hoe laag de rente ook mag zijn, het is steeds in jouw voordeel dat geld wat langer op de eigen bankrekening staat. Betaal je rekeningen op de vervaldatum, dan zijn jouw leveranciers tevreden én haal je het maximum uit de cashflow. Met Exact Boekhouden laat je deze zaken gemakkelijk automatiseren.

6.     Van papier naar een volledige digitale administratie

Zeg al dat papierwerk voorgoed vaarwel. Vanaf vandaag is het aanleggen van een digitaal archief super eenvoudig. Gebruik je smartphone of tablet om bonnetjes, facturen en offertes in te scannen. Deze komen automatisch in de administratie en sommige tools maken zelfs automatisch voorgestelde boekingen. Dit zorgt ervoor dat je de voorgestelde boeking alleen nog maar hoeft goed te keuren. Beperk fouten tot het minimum en vind facturen of onkostennota’s eenvoudig terug.

7. Boekhouding en internetbankieren aan elkaar koppelen

7. Boekhouding en internetbankieren aan elkaar koppelen

Het handmatig invoeren van bankafschriften is écht verleden tijd. Bedrijfssoftware en internetbankieren kunnen vandaag direct aan elkaar gekoppeld worden. Je bespaart zo niet alleen heel wat tijd, je hebt ook nog eens realtime inzicht in de financiën. Je moet binnengekomen bedragen nooit meer vergelijken met facturen en ook niet meer uitzoeken vanwaar je geld komt. Een droom, toch?

8.     Factureren via online business software

Nooit meer facturen afdrukken en per post versturen. Dat kan beter volledig digitaal of per e-mail met pdf-bijlage, bovendien worden deze automatisch in het systeem bewaard. Exact Online biedt je een betere, snellere en duurzamere optie voor het aanmaken van facturen in Microsoft Word of Excel.

Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.