Exact Online Projectmanagement

Exact Online voor Projectmanagement

 

Ben je een zakelijke dienstverlener? Dan kom je vast dagelijks in contact met de financiële en administratieve kant van je bedrijf. Dit houdt zaken in gaande van boekhouding en facturatie tot urenregistratie en projectmanagement. Exact Project Management integreert het beheer van jouw projecten met je boekhouding in één gebruiksvriendelijk systeem, zodat je inzicht krijgt in je projecten en medewerkers. Verbeter je service door jouw bedrijfsprocessen te managen én te automatiseren en lever zodoende rendabele projecten af.

Alle voordelen van Exact Projectmanagement op een rijtje

 

  • Stuur gemakkelijk facturen uit dankzij de handige kosten-en urenregistratie
  • Bespaar veel tijd door je bedrijfsprocessen te automatiseren
  • Krijg een gedetailleerd overzicht van je projecten, budgetten, marges en factureerbaarheid
  • Dankzij de cloud-gebaseerde software beschik je altijd en overal over je data in realtime

Geïnteresseerd om van jouw zaak een succes te maken? Neem contact op met een van onze experten en wij helpen je graag verder.

Zin in een snelle opstart?

Kan je niet langer wachten om van start te gaan met je zaak? Wil je tijd besparen door repetitieve administratieve handelingen te automatiseren? Wil je een duidelijker overzicht over jouw bedrijfscijfers en prestaties? Schakel een van onze Exact Online experts in voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. Wist je dat Flexibit trouwens dé Belgische Exact Online partner is voor maatwerk?

Zit je nog met vragen of heb je hulp nodig? We helpen je graag.