Lightspeed eCommerce

Lightspeed eCommerce

Je wilt succesvol online verkopen? Lightspeed eCommerce is de meest complete webshop software voor e-commerce in zijn prijsklasse. Beheer je voorraad efficiënt en scoor hoger dan gemiddeld in zoekmachines door de geavanceerde SEO-mogelijkheden. Bovendien kies je uit de vele mooie templates een passend design voor je shop. Als je een betrouwbare webshop software zoekt, ben je bij Lightspeed eCommerce zeker aan het juiste adres.

Link je winkel aan je webshop dankzij Lightspeed Omnichannel

Wil je jouw webshop koppelen aan je winkel en zo je voorraad, kassa, klantinformatie en orders laten synchroniseren? Dat kan! Koppel met gemak jouw Lightspeed eCom winkel aan je retail POS (kassa) en geniet van alle voordelen van Lightspeed Omnichannel.

Wij vertellen je graag welke ingrediënten je nodig hebt om die omnichannel strategie in de praktijk te brengen samen met onze partners Lightspeed en Exact Online.

logo Lightspeed expert
Lightspeed_Ecommerce_devices_usa_image

Lightspeed eCommerce: alle voordelen op een rijtje

  • Ontdek het geïntegreerde en geavanceerde voorraadbeheer waardoor retours, product imports, prijzen en productvariaties een kinderspel worden.
  • Kies uit een waaier aan templates om een passend design voor je webwinkel te kiezen. Dankzij de cloud-gebaseerde software hoef je je shop trouwens nooit te updaten; dit gebeurt vanzelf! Wil je toch wat zaken op maat laten maken of tweaken? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en bespreken graag alle mogelijkheden met jou!
  • Word sneller gevonden in zoekmachines door de geavanceerde marketing en SEO (search engine optimisation) functionaliteiten. Zo is Lightspeed eCom perfect in lijn met de richtlijnen van Google en kan je gemakkelijk andere marketingplatformen en social media accounts koppelen aan jouw webshop.
  • Een zeer belangrijk aspect bij het aansturen van een online business is rapportage. Haal inzichten uit jouw data en vertaal jouw cijfers naar uitvoerbare acties. Met Lightspeed eCommerce kan je exact bijhouden hoeveel je uitgeeft, hoeveel je verdient en wat je winst is. Analytics wordt een makkie!
  • Een webshop starten opstarten die afwijkt van de massa? Wij bieden tal van totaaloplossingen voor businessmodellen die niet vaak voorkomen. Neem contact op met ons en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw zaak!

Flexibit gaat verder

PIM
Warehouse management
Field service
CRM

Hoe kan Flexibit helpen?

Met Flexibit wordt omnichannel haalbaar voor iedere KMO.

  • Heb je al een webshop en ben je van plan om een pop-up of winkel te openen?
  • Reeds één of meerdere winkels en klaar om ook online te verkopen?
  • ERP/boekhouding nog niet gekoppeld, waarom wachten?

Wij gaan verder, wat we in omnichannel voor retail en groothandel kunnen betekenen, geldt net zo goed voor productie en bedrijven met nood aan warehouse management (WMS).

Met Flexibit haal je de technische kennis en inzichten in huis met de garantie van een perfecte implementatie en naadloze integratie.

Waarom Flexibit?

Iedere kleine en middelgrote onderneming voelt de groeiende concurrentie in deze digitale tijd. Maar de concurrentie is ongelijk, grote bedrijven hebben grote budgetten die natuurlijk toelaten om net dat verschil te maken. Wie kan nog concurreren met Coolblue?

Flexbit stelt KMO’s in staat om zelfs met haalbare budgetten een heuse omnichannel strategie in de cloud uit te rollen en zo opnieuw strijdvaardig en klaar voor groei te zijn, ondanks de vele digitale uitdagingen en concurrentie.

Wij zijn trots op wat we doen en benieuwd hoe we jouw onderneming kunnen helpen.

Ook interessant

Exact online logo
logo-lightspeed-wit