Lightspeed Retail

Het POS kassasysteem voor uw zaak

Lightspeed is de marktleider op vlak van POS-oplossingen. Met Lightspeed Retail beheer je kassa(’s), voorraad en klantinformatie in één oogopslag. Ontdek het meest betrouwbare kassasysteem in de cloud voor winkels in allerlei branches.

Ontdek Lightspeed Retail, een robuust kassasysteem met handige tools voor retailers van allerlei branches. Versnel, vergemakkelijk en automatiseer je verkoopprocessen. Stel je klant centraal en verhoog je omzet substantieel!

Winkel en webshop linken dankzij Lightspeed Omnichannel

Wil je jouw winkel koppelen aan je webshop en zo je voorraad, kassa, klantinformatie en orders laten synchroniseren? Dat kan! Koppel in een handomdraai jouw Lightspeed Retail kassa aan je Lightspeed eCom webshop en geniet van alle voordelen van Lightspeed Omnichannel.

Wij vertellen je graag welke ingrediënten je nodig hebt om die omnichannel strategie in de praktijk te brengen samen met onze partners Lightspeed en Exact Online. Interesse in een Lightspeed demo? Contacteer ons vandaag nog en ontvang een gratis demo.

logo Lightspeed expert

Lightspeed Retail: alle voordelen op een rijtje

  • Als je een winkel uitbaat weet je op welke moeilijkheden je kan stuiten. Zo is het een uitdaging om het overzicht te behouden van je voorraad en snel inzicht in je verkoopcijfers te verkrijgen. Lightspeed Retail vergemakkelijkt het hele verkoopproces voor zowel jou als verkoper, als voor je klant.
  • Zo neemt Lightspeed Retail alle beperkingen van een traditionele kassa weg door deze te koppelen aan je voorraadbeheer en klantgegevens. De kassa kan je vervolgens makkelijk verbinden met een lade, barcodescanner en bonnenprinter, waardoor verkopen echt kinderspel wordt. Bovendien is Lightspeed Retail cloud-gebaseerd waardoor je écht volledig mobiel wordt. De toepassing werkt met elke courante browsers, zowel op een Windows als een MacOS platform, en je kan werken vanwaar je maar wilt.
  • Gemakkelijk afrekenen op je iPad? Het Lightspeed kassasysteem zit volledig in de cloud waardoor je in principe vanop elk toestel kan afrekenen. Om op de iPad verkopen af te ronden download je simpelweg de Lightspeed applicatie en je bent vertrokken.
  • Wil je jouw kassasysteem toch wat op maat laten aanpassen? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en bespreken graag alle mogelijkheden met jou!
  • Een winkel starten die opvalt in de massa? Wij bieden tal van totaaloplossingen die niet vaak voorkomen en uniek zijn. Neem contact op met ons en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw zaak! Graag een gratis Lightspeed demo ontvangen? Contacteer ons vandaag nog!
Lightspeed Retail -eCom - Omnichannel

Flexibit gaat verder

PIM
Warehouse management
Field service
CRM

Hoe kan Flexibit helpen?

Met Flexibit wordt omnichannel haalbaar voor iedere KMO.

  • Heb je al een webshop en ben je van plan om een pop-up of winkel te openen?
  • Reeds één of meerdere winkels en klaar om ook online te verkopen?
  • ERP/boekhouding nog niet gekoppeld, waarom wachten?

Wij gaan verder, wat we in omnichannel voor retail en groothandel kunnen betekenen, geldt net zo goed voor productie en bedrijven met nood aan warehouse management (WMS).

Met Flexibit haal je de technische kennis en inzichten in huis met de garantie van een perfecte implementatie en naadloze integratie.

Waarom Flexibit?

Iedere kleine en middelgrote onderneming voelt de groeiende concurrentie in deze digitale tijd. Maar de concurrentie is ongelijk, grote bedrijven hebben grote budgetten die natuurlijk toelaten om net dat verschil te maken. Wie kan nog concurreren met Coolblue?

Flexbit stelt KMO’s in staat om zelfs met haalbare budgetten een heuse omnichannel strategie in de cloud uit te rollen en zo opnieuw strijdvaardig en klaar voor groei te zijn, ondanks de vele digitale uitdagingen en concurrentie.

Met meer dan 50 tevreden klanten in België zijn we trots op wat we doen en benieuwd hoe we jouw onderneming kunnen helpen.

Ook interessant

Exact online logo
logo-lightspeed-wit