Maatwerk

Op maat gemaakte koppelingen voor jouw zaak

Als premium partner van zowel Lightspeed als Exact Online staan we in voor een zorgeloze implementatie van deze platformen binnen jouw onderneming. Bovendien beschikken we over een eigen ontwikkelteam dat gespecialiseerd is in het schrijven van op maat gemaakte koppelingen. Zo kunnen we een oplossing bieden aan bedrijven wiens applicatielandschap nét dat tikkeltje anders is.

Soorten maatwerk

Specifieke integraties tussen Lightspeed en Exact Online

Stel dat jouw processen of business rules afwijken van de standaard, dan kunnen we de koppeling tussen beide oplossingen op jouw wensen afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan meerdere webshops gekoppeld aan één ERP-omgeving, waarbij voor elke shop andere regels gelden.

Integraties met andere platformen

Naast het koppelen van onze huismerken Exact en Lightspeed bieden wij ook de mogelijkheid om te integreren met andere toepassingen. U kan bij ons terecht voor een koppeling op maat met elk platform dat zelf toelaat om te integreren met externe applicaties.

Maatwerk op templates

We kunnen volledig nieuwe Lightspeed templates bouwen, helemaal naar jouw wensen en behoeften. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om te vertrekken vanuit een bestaande Lightspeed template en deze door ons te laten aanpassen tot hij beantwoordt aan jouw wensen.

Migreren naar Lightspeed

Werk je momenteel met een ander e-commerce systeem en zou je graag willen overschakelen op Lightspeed? Dan ben je bij Flexibit zeker bij het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het migreren van andere platformen naar Lightspeed door onze jarenlange ervaring. Bespreek je migratie mogelijkheden met één van onze experts.

Lightspeed Expert Logo

Flexibit gaat verder

PIM
Warehouse management
Field service
CRM

Hoe kan Flexibit helpen?

Met Flexibit wordt omnichannel haalbaar voor iedere KMO.

  • Reeds een webshop en ben je van plan om een pop-up of winkel te openen?
  • Reeds één of meerdere winkels en klaar om ook online te verkopen?
  • ERP/boekhouding nog niet gekoppeld, waarom wachten?

Flexibit gaat verder, wat we in omnichannel voor retail en groothandel kunnen betekenen, geldt net zo goed voor productie en bedrijven met nood aan warehouse management (WMS).

Met Flexibit haal je de technische kennis en inzichten in huis met de garantie van een perfecte implementatie en naadloze integratie.

Waarom Flexibit?

Iedere kleine en middelgrote onderneming voelt de groeiende concurrentie in deze digitale tijd. Maar de concurrentie is ongelijk, grote bedrijven hebben grote budgetten die natuurlijk toelaten om net dat verschil te maken. Wie kan nog concurreren met Coolblue?

Flexbit stelt KMO’s in staat om zelfs met haalbare budgetten een heuse omnichannel strategie in de cloud uit te rollen en zo opnieuw strijdvaardig en klaar voor groei te zijn, ondanks de vele digitale uitdagingen en concurrentie.

Met meer dan 50 tevreden klanten in België zijn we trots op wat we doen en benieuwd hoe we jouw onderneming kunnen helpen.

Ook interessant

Exact online logo
logo-lightspeed-wit