Over Flexibit

Flexibit bouwt en begeleidt je e-commerce project
van begin tot einde

Vandaag voelt iedere kleine en middelgrote onderneming de groeiende concurrentie in deze digitale tijd. Rekening houdend met dat de concurrentie wel ongelijk is. Zo hebben grote bedrijven grotere budgetten die het natuurlijk wel toelaten om net dat verschil te maken in klantervaring en omnichannel. Wie wil er vandaag nog concurreren met Coolblue?

Op maat van je KMO

Flexibit maakt het voor iedere KMO mogelijk om de klant voorop te stellen in deze snel evoluerende digitale tijd. Dit door met tools en kleine budgetten, een heuse omnichannel strategie in de cloud uit te rollen. Zo helpt Flexibit elke onderneming opnieuw strijdvaardig en klaar te zijn voor groei, ondanks de vele digitale uitdagingen en concurrentie.

Flexibit is de technische partner die je vooruithelpt en op een transparante wijze samenwerkt:

  • Met betaalbare cloud oplossingen die met elkaar samenwerken zonder extra complexe integratie
  • Met raad en daad bij het stap voor stap technisch uitrollen van je omnichannel strategie, van webshops over kassa’s tot integratie met de boekhouding en zelfs het beheer van warehouses
  • Met kennis van zaken als erkend partner van Exact Online, Lightspeed en Handshake B2B.

Met meer dan 50 tevreden klanten in België zijn we trots op wat we doen en benieuwd naar hoe we je business kunnen helpen. Interesse? Neem gerust contact op met een van onze experts.

Flexibit kreeg de opdracht een elevator pitch voor te bereiden waarin wordt uitgelegd hoe wij precies de core values van Exact dagelijks in de praktijk brengen.

Werken bij Flexibit

Ben je op zoek naar een boeiende job in een dynamisch team waar je samen echt het verschil kan maken?
Kom dan bij ons werken!

Partner van Sooqr en SafeShops