Totaaloplossingen

Flexibit heeft oplossingen in huis gaande van de on- en offline klantervaring tot en met de digitale ruggengraat van je bedrijf.

Bezie je het groter? Wil je naast een webshop en/of winkel ook de gehele infrastructuur daarrond uitbouwen? Of een extra dienst aanbieden zoals installatie of onderhoud? Misschien toch dat eigen magazijn uitbouwen met een intelligent warehouse managementsysteem (WMS) en scanning? Bij ons kan het allemaal!

Wil je graag een oplossing implementeren die je gehele bedrijfsproces kan dragen, maar niet wakker liggen van de complexiteit die hier achterliggend komt bij kijken? Met onze totaaloplossingen zoeken we à la carte naar het ideale plaatje voor de architectuur van je applicatielandschap. Wij kunnen voor bijna elke bedrijfsstructuur en elk businessmodel een oplossing samenstellen en dit bij kmo’s van 1 tot ongeveer 80 werknemers.

Maar dan gaan we nog een stukje verder. Een project of implementatie stopt niet bij het in gebruik nemen van de software. De echte uitdaging voor jou als ondernemer begint dan maar pas. Flexibit kan jou ook bijstaan bij het uitwerken van uw (digitale) marketingstrategie. Denk hierbij aan SEO (Search Engine Optimisation), SEA (Search Engine Advertising), social media marketing, email marketing etc. In een notendop bieden we tevens alle complementaire diensten die een meerwaarde kunnen betekenen voor uw onderneming.

We verzorgen het volledige plaatje vanaf het concept lang na de realisatie van je digitale onderneming. Op die manier ontzorgen we jou als ondernemer en kan jij je focussen op het uitbouwen van je bedrijf.

flexibit-schema-integraties

Onze diensten

Digitale marketing en marketing consultancy
Financieel advies
IT development
Design en branding

Een greep uit ons productaanbod

ipad-totaaloplossingen

Hoe kan Flexibit helpen?

Met Flexibit wordt omnichannel haalbaar voor iedere KMO.

  • Heb je al een webshop en ben je van plan om een pop-up of winkel te openen?
  • Reeds één of meerdere winkels en klaar om ook online te verkopen?
  • ERP/boekhouding nog niet gekoppeld, waarom wachten?

Wij gaan verder, wat we in omnichannel voor retail en groothandel kunnen betekenen, geldt net zo goed voor productie en bedrijven met nood aan warehouse management (WMS).

Met Flexibit haal je de technische kennis en inzichten in huis met de garantie van een perfecte implementatie en naadloze integratie.

Waarom Flexibit?

Iedere kleine en middelgrote onderneming voelt de groeiende concurrentie in deze digitale tijd. Maar de concurrentie is ongelijk, grote bedrijven hebben grote budgetten die natuurlijk toelaten om net dat verschil te maken. Wie kan nog concurreren met Coolblue?

Flexibit stelt KMO’s in staat om zelfs met haalbare budgetten een heuse omnichannel strategie in de cloud uit te rollen en zo opnieuw strijdvaardig en klaar voor groei te zijn, ondanks de vele digitale uitdagingen en concurrentie.

Bij Flexibit zijn we trots op wat we doen en benieuwd hoe we jouw onderneming kunnen helpen.

Ook interessant

Exact online logo
logo-lightspeed-wit