Vacature: Exact Online consultant (m/v)

Over Flexibit

Flexibit biedt kwalitatieve cloud gebaseerde totaaloplossingen aan voor de KMO in e-commerce, retail, groothandel en productie. Wij helpen organisaties traditionele businessmodellen en processen te veranderen naar vernieuwend en innovatief zakendoen.

Hierbij staan initiatief, creatieve ideeën en innovatie aan de basis van onze producten, maar ook het bedrijf zélf. Flexibit is gecertificeerd partner van gerenommeerde leveranciers zoals Exact Software, Lightspeed, Bizbloqs, BPM Server en meer.

Door onze groei zijn we op zoek naar een gepassioneerd Exact Online consultant. In deze functie voer je zelfstandig implementatie opdrachten uit en geef je training en instructies bij onze klanten. Daarbij richt je je volledig op de productlijn van Exact Online.

Over Exact Online

Exact is een van de toonaangevende boekhoud-, CRM- en industrieoplossingen voor KMO’s in de accountancy, productie, zakelijke dienstverlening en groothandel. Het is tevens Europa’s nummer één in cloud Business Software voor KMO’s.

Exact inspireert KMO’s om te groeien. Zij dragen de economie, wij ondersteunen ze daarbij. Net als onze klanten is Exact niet bang voor het onbekende. Zo biedt Exact KMO’s en hun accountants overzicht over vandaag en inzicht in morgen en helpen ze hun klanten wereldwijd om hun ambities te realiseren.

Je komt terecht in een klein en dynamisch team, waarin er ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en je bent in staat om opdrachten zelfstandig aan te pakken. Hiertoe zijn organisatorische vaardigheden en het stellen van prioriteiten belangrijk. Je bent resultaat gedreven met oog voor risico’s en kwaliteit.

Vacature: Exact Online consultant (m/v)

REGIO ANTWERPEN

Jobomschrijving

Je bent zelfstandig of met een team verantwoordelijk voor de totale implementatie van Exact Online. Je inventariseert en analyseert de verschillende bedrijfsprocessen bij je klant. Met je analytisch en creatief denkvermogen combineer jij bedrijfsinzicht met technologische kennis om voor de klant tot het beste resultaat te komen.

Als consultant speel je een cruciale rol gedurende het gehele proces, van pre-sales tot aan de beheerfase. Je gaat met (potentiële) opdrachtgevers in gesprek vanuit de inhoud en zo nodig verzorg je samen met de salesmanager demo’s en presentaties.

Bovendien draag je je kennis en kunde graag over, door trainingen en uitleg te geven. Om innovatief bezig te kunnen blijven, vind je het vanzelfsprekend dat je je blijft ontwikkelen en altijd op de hoogte bent van de laatste trends en technologieën.

Als consultant ben jij regelmatig in contact met de klant om de beste service te bieden en de relatie met de klant te onderhouden en optimaliseren.

Functie-eisen / profiel

 • Basiskennis boekhouden is een must!
 • Interesse in e-commerce is een pluspunt
 • Voor deze functie zoeken wij kandidaten met enkele jaren relevante werkervaring, met een goed gevoel voor bedrijfsprocessen en een behoorlijke dosis inlevingsvermogen.
 • Ervaring met ERP-omgevingen is een sterk pluspunt (Exact, NAV, AX, SAP, …).
 • Klantgericht, communicatief, stressbestendig, oplossingsgericht en wat je nog niet kent, maak je je snel eigen: je bent pas tevreden als de klant dat ook is.
 • Ambitieus om binnen de IT-wereld aan de slag te gaan.
 • Je voelt je verantwoordelijk en bent resultaatgericht.

 

Wat je van ons kunt verwachten…

 • Een voltijdse functie met contract van onbepaalde duur.
 • Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met talrijke extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, notebook en gsm.
 • Een uitdagende opportuniteit in een groeiende en dynamische onderneming.
 • Een gevarieerde job met de nodige zelfstandigheid.
 • Mogelijkheid tot thuiswerk en decentraal werken.
 • Zolang je gedreven bent en weet waar je naar toe wilt, krijg je bij Flexibit de vrijheid om je te blijven ontwikkelen en investeren we in goede opleidingen, zo ben je altijd up to date met de nieuwste technologieën in de markt en groei je ook in je professionaliteit.

Contactgegevens

Reageer snel en mail je motievatiebrief en cv naar:
Flexibit NV, t.a.v. afdeling HR, veldkant 33a – 2550 Kontich

Mail: info@flexibit.be